sloopwerken

Sloopwerken | Renovatiesloop, totaalsloop en inpandige sloop

Sloopwerken uit laten voeren? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Veilig en verantwoord slopen

Sloopwerken, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Van specialistisch inpandig sloopwerk, tot renovatiesloop en totaalsloop. Voor deze drie types kunt u terecht bij JB Slooptechniek. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het slopen, dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven. Waar wij ons mee onderscheiden, dat is met elektrisch slopen. Wij vinden het erg belangrijk dat wij zowel veilig als milieubewust kunnen slopen. Naast het feit dat dit beter is voor het milieu, biedt dit nog veel meer voordelen. Nieuwsgierig naar de sloopwerken van JB Slooptechniek? Lees dan snel verder.

Wat voor projecten doet JB Slooptechniek vooral?

Zoals we al aangaven doen wij sloopwerkzaamheden voor renovatie, totaalsloop en inpandig. Voor vele grote bedrijven hebben wij al mogen slopen. Wij zijn werkzaam in Drenthe, maar ook veel in Groningen, Friesland en Overijssel. Onze werkzaamheden lopen zeer uiteen. Zo kan er gedacht worden aan de totaalsloop van woningen en schuren of het inpandig strippen van winkelpanden. Voor iedere sloopopdracht kunt u bij ons terecht. U ontvangt vooraf een sloopplan met risico inventarisatie, waarin alle veiligheid- en milieuaspecten behandeld worden en welke tevens voldoet aan onze VCA**2017/6.0 richtlijnen.

sloopwerken

Elektrisch slopen

JB Slooptechniek houdt zich bezig met elektrisch slopen. Dit heeft namelijk vele voordelen en is milieuvriendelijk. Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker: duurzaamheid. We willen zo weinig mogelijk uitstoten, maar zoveel mogelijk produceren. De beste oplossing is om dan te gaan voor elektrisch materieel. Dit is namelijk emissie vrij en er worden geen schadelijke uitlaatgassen uitgestoten. Het is dan ook niet alleen goed voor het milieu, maar ook beter voor de mensen die ermee werken.

sloopwerken

JB Slooptechniek?

Bent u benieuwd of JB Slooptechniek u van dienst kan zijn bij uw sloopwerkzaamheden? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over hoe u uw project het beste kunt aanpakken.