betonvloer slopen

Betonvloer slopen

Betonvloer slopen? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Betonvloer laten slopen?

JB Slooptechniek is een vooruitstrevend en modern bedrijf waar u terecht kunt voor renovatiesloop, totaalsloop, demontage en de verhuur van slooprobots. Met onze ruime ervaring zijn zeer uiteenlopende sloopprojecten, van eenvoudig tot complex, ons op het lijf geschreven. Ook voor het slopen van een betonvloer bent u dan ook bij ons aan het juiste adres. Betonvloer slopen? Neem contact op of lees hieronder meer.

betonvloer slopen

Voor wat voor klanten verzorgt JB Slooptechniek sloopwerkzaamheden?

JB Slooptechniek verzorgt sloopwerkzaamheden voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Wij doen onder andere sloopwerkzaamheden voor particulieren, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, overheden en zorginstellingen. Dit is slechts een kort inkijkje in onze opdrachtgevers, maar uiteraard kunnen wij voor iedere opdrachtgever sloopwerkzaamheden verzorgen.

Betonvloer laten slopen? Vooraf altijd een helder plan

JB Slooptechniek past zich aan aan uw wensen. Overdag, 's avonds of in het weekend; wij staan voor u klaar om het sloopwerk te verrichten met een minimale overlast. Vooraf stellen wij een helder sloopplan en projectgebonden risico inventarisatie op waarin wij alle veiligheid- en milieuaspecten opnemen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat deze voldoen aan onze VCA** 2017/6.0 richtlijnen.

Onze laatste projecten

Projecten widget

Bekijk al onze projecten

Wij laten graag zien wat voor projecten wij met succes afgerond hebben

Laat hieronder uw gegevens achter voor meer informatie