circulair slopen

Circulair slopen

Circulair slopen? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Circulair slopen | Voor een toekomst zonder bouwafval

Bij JB Slooptechniek bent u aan het juiste adres voor vakkundige uitvoering van uw sloopwerkzaamheden. Maar naast een hoop kennis op het gebied van het op de juiste wijze uitvoeren van sloopwerkzaamheden en demontage, houden wij ons ook bezig met het uitvoeren van deze werkzaamheden op een duurzame manier. Zo maken wij gebruik van elektrische slooprobots en zorgen wij ervoor dat materialen zoveel als mogelijk worden hergebruikt. Om circulair slopen mogelijk te maken, is het belangrijk dat er voldoende tijd is om vrijkomende materialen te demonteren. Dit verhoogt de kans op een hoge milieuwinst.

Wat voor projecten doet JB Slooptechniek vooral?

Bij JB Slooptechniek kunt u terecht voor sloopwerkzaamheden voor renovatie, totaalsloop en inpandig sloopwerk. Voor veel zowel grote als kleine opdrachtgevers hebben wij al naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers sloopwerkzaamheden uitgevoerd. Wij zijn actief in Drenthe, maar ook veel in Groningen, Friesland en Overijssel. Ook andere regio's van Nederland kunnen wij in overleg sloopwerkzaamheden verzorgen. Voor iedere sloopopdracht kunt u bij ons terecht. U ontvangt vooraf een sloopplan met risico inventarisatie, waarin alle veiligheid- en milieuaspecten behandeld worden en welke tevens voldoet aan onze VCA**2017/6.0 richtlijnen.

circulair slopen

Over circulair slopen

Tijdens de uitvoeringsfase worden bij zowel renovatiesloop als totaalsloopwerkzaamheden eerst het pand of bouwdeel volledig gestript )ontmanteld). Hierbij verwijderen wij bijvoorbeeld interieur, keukens, deuren, trappen, houten balklagen, dakpannen en het dakbeschot zorgvuldig verwijderd voor direct circulair hergebruik. De materialen die hier niet voor geschikt zijn, worden gesorteerd en afgevoerd naar erkende recyclingbedrijven. Beton en steen wordt afgevoerd naar erkende puinrecyclinginstallaties waar deze voor hergebruik in de beton- en wegenbouw als bouwstof geschikt worden gemaakt. Zo dragen wij bij aan een hoge milieuwinst.

circulair slopen

JB Slooptechniek?

Bent u benieuwd of JB Slooptechniek u van dienst kan zijn bij uw sloopwerkzaamheden? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over hoe u uw project het beste kunt aanpakken.