slopen en recyclen

Slopen en recyclen

Slopen en recyclen? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Slopen en recyclen | Voor een toekomst zonder bouwafval

Wilt u iets laten slopen, maar wilt u ook dat de materialen die voortkomen uit de sloopwerkzaamheden op een goede manier worden gerecycled? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. Bij ons vindt u een vakkundige wijze van slopen, in combinatie met veel kennis op het gebied van slopen op duurzame wijze. Slopen doen wij zoveel mogelijk met onze elektrische slooprobots, waardoor we uitstoot reduceren tijdens het sloopproject. Naast een duurzame wijze van slopen, zorgt dit er ook voor dat wij inpandig sloopwerk kunnen verzorgen. Wij dragen er daarnaast zorg voor dat zoveel mogelijk materialen gerecycled worden. Slopen en recyclen? JB Slooptechniek staat voor u klaar.

Voor wat voor projecten is JB Slooptechniek actief?

Totaalsloop, renovatiesloop of inpandig sloopwerk? Wat u ook wilt laten uitvoeren, JB Slooptechniek is de specialist die het voor u in orde maakt. Voor zowel kleine- als grote opdrachtgevers hebben wij naar volle tevredenheid mogen slopen en recyclen. JB Slooptechniek verzorgt het slopen en recyclen voornamelijk in het Noorden van Nederland, maar ook in andere delen van Nederland voorzien wij ook graag van slopen op duurzame wijze.

Voordat wij beginnen met het duurzaam slopen, ontvangt u vooraf altijd een risico inventarisatie van ons. Hierin worden alle veiligheid- en milieuaspecten behandeld. Tevens voldoet dit sloopplan aan onze VCA**2017/6.0 richtlijnen.

slopen en recyclen

Over slopen en recyclen

Tijdens de uitvoeringsfase worden bij zowel renovatiesloop als totaalsloop eerst het pand of bouwdeel gestript/ontmanteld. Dit wordt gedaan om duurzaam slopen (slopen en recyclen) mogelijk te maken. Keukens, deuren, trappen, houten balklagen, dakpannen, dakbeschot; het wordt allemaal vakkundig verwijderd om deze vervolgens direct te kunnen laten hergebruiken. Materialen die niet geschikt zijn voor direct hergebruik, worden goed gesorteerd en vervolgens afgevoerd door een erkend recyclingbedrijf. Beton en steen wordt door JB Slooptechniek afgevoerd naar een erkend puyinrecyclingsbedrijf. Hier wordt het gereed gemaakt voor hergebruik binnen de beton- en wegenbouw. Zo draagt JB Slooptechniek bij aan een hoge milieuwinst.

slopen & recyclen

JB Slooptechniek?

Wilt u meer weten over wat JB Slooptechniek voor uw situatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over wat wij voor u kunnen doen en wat in uw situatie de meest geschikte aanpak is.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over slopen & recyclen