sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden | Renovatiesloop, totaalsloop en inpandige sloop

Sloopwerkzaamheden uit laten voeren? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Veilig en verantwoord slopen

Sloopwerkzaamheden, ze zijn er in verschillende formaten en complexiteiten. Van specialistisch inpandig sloopwerk tot renovati- en totaalsloop. Voor onder andere deze drie soorten sloopwerkzaamheden kunt u terecht bij JB Slooptechniek. Al jarenlang zijn wij gespecialiseerd in het verrichten van sloopwerkzaamheden voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij onderscheiden ons door het feit dat wij elektrisch slopen. Zowel veiligheid als milieubewust slopen vinden wij erg belangrijk. Naast het feit dat elektrisch slopen beter is voor het milieu, biedt het nog meer voordelen. Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw situatie? Lees er hieronder meer over.

Wat voor projecten doet JB Slooptechniek vooral?

Zoals hierboven te lezen, verrichten wij renovatie-, totaalsloop en inpandige sloopwerkzaamheden. Voor vele grote klanten, maar ook voor kleinere particulieren hebben wij al naar volle tevredenheid sloopwerkzaamheden mogen verzorgen. Van totaalsloop van woningen en schuren tot het inpandig strippen van winkelpanden, bij JB Slooptechniek bent u aan het juiste adres. Vooraf ontvangt u bij ons een sloopplan met risico inventarisatie. Hierin worden alle benodigde veiligheid- en milieuaspecten behandeld. Tevens voldoet ieder sloopplan aan onze VCA**2017/6.0 richtlijnen.

JB Slooptechniek

Elektrisch slopen

Het wordt steeds belangrijker: duurzaamheid. En omdat wij hieraan bij willen dragen, produceren wij met onze elektrische wijze van slopen zo min mogelijk uitstoot. Naast dat dit goed is voor de aarde, biedt elektrisch slopen ook een aantal grote voordelen. Doordat er bij elektrisch slopen geen schadelijke uitlaatgassen worden uitgestoten, kan er ook inpandig gesloopt worden. Het is dan ook niet alleen goed voor het milieu, maar ook beter voor de mensen die ermee werken.

sloopwerkzaamheden

JB Slooptechniek?

Bent u benieuwd wat JB Slooptechniek voor u kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over hoe u uw project het beste kunt aanpakken.