Slooprobot huren - Rotterdam

Slooprobot huren - Rotterdam

Slooprobot huren - Rotterdam

JB Slooptechniek bv is dé verhuurder van BROKK slooprobots in Rotterdam.

BROKK is al meer dan 40 jaar toonaangevend marktleider in de productie en innovatie van elektrische slooprobots en daarbij behorende hydraulische werktuigen.

De BROKK slooprobots zijn alleen met onze eigen vakkundige en door BROKK gecertificeerde operators huur.

Onze BROKK elektrische slooprobots zijn oersterk, werken stil, schoon en geluids- en trillings-arm.

Onze hydraulische sloophamers zijn voorzien van een interne watervernevelaar om stofoverlast bij hak- en breekwerkzaamheden tot een minimum te beperken.

De BROKK slooprobots zijn voorzien van een wateraansluiting zodat bij het gebruik van een hydraulische werktuig, stofoverlast tot het minimum wordt beperkt. Dit komt de gezondheid van uw werknemers en directe werkomgeving ten goede.

 

Dankzij de radiografische afstandsbediening kan onze gecertificeerde operator het sloopwerk op veilige afstand uitvoeren en houd hij/zij goed zicht op de uit te voeren sloopwerkzaamheden.

Dit zorgt, in combinatie met de sloopkracht van deze machine, voor zeer hoge productiviteit. Bovendien werkt een BROKK slooprobot zeer veilig, waardoor aan alle arbo-eisen voldaan kan worden.

Een BROKK slooprobot is uitermate geschikt voor het uitvoeren van sloopwerken welke met reguliere sloopkranen niet of zeer slecht uitgevoerd kunnen worden, u moet hier bij denken aan locaties waarbij uitlaatgassen problemen geven, zoals in fabrieken, kantoren, ziekenhuizen, verzorg- en verpleeghuizen, chemie, food en non-foodsector.

BROKK slooprobots zijn door hun laag gewicht per m2 en hun krachtige werktuigen zeer geschikt om sloopwerkzaamheden uit te voeren op licht belastbare vloeren, gevaarlijke locaties en/of slecht te bereiken locaties, BROKK slooprobots zijn echte probleem oplossers.