Sloopbedrijf Groningen

Sloopbedrijf Groningen | Totaalsloop, renovatiesloop en inpandig

Sloopbedrijf Groningen? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Duurzaam slopen

Sloopbedrijf Groningen? Dan kunt u contact opnemen met JB Slooptechniek. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch slopen, dit heeft vele voordelen. Zo is het veilig en milieubewust, twee begrippen die centraal staan binnen ons bedrijf. Wij kunnen diverse sloopwerkzaamheden uitvoeren. Zo doen wij aan renovatiesloop, totaalsloop en specialistisch inpandig sloopwerk. Dit doen wij voor zowel bedrijven als particulieren. Bent u geïnteresseerd in de diensten van JB Slooptechniek? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Elektrisch slopen

Het slopen van de toekomst: elektrisch slopen. Waar veel sloopbedrijven zich net beginnen te oriënteren binnen de wereld van het elektrisch slopen, is JB Slooptechniek al volledig ingeburgerd. Met gebruik van diverse elektrisch aangedreven radiografische bestuurbare slooprobots maken wij het verschil. Het elektrisch slopen is naast milieubewust ook nog aantrekkelijk omdat de machines geluidsarm zijn. In panden waar gewoond of gewerkt wordt is dit erg aangenaam, u zult alleen het puin horen vallen. Doordat de robots van afstand te besturen zijn, zorgt dit ook nog eens voor een veilige werkomgeving.

sloopbedrijf groningen

Slooprobot huren

Wilt u graag een slooprobot huren? Dat kan, echter alleen met operator van ons. Onze operators zijn namelijk gecertificeerd door BROKK en zijn gespecialiseerd in het werken met een slooprobot. Voordelen van het huren van een slooprobot zijn dat deze betrouwbaar en veilig maar ook compact en lichtgewicht zijn. De robots zijn volledig elektrisch en zijn geluidsarm, trillingsarm en u kunt er stof-arm mee slopen doordat er een wateraansluiting op aangesloten kan worden. Daarnaast zijn de robots zelfrijdend en tevens radio gestuurd, waardoor deze minder storingsgevoelig is dan Bluetooth.

sloopbedrijf groningen

Gebruikmaken van onze diensten?

Wilt u een slooprobot huren of gebruikmaken van de diensten van JB Slooptechniek? Neem dan contact op via onderstaande contactformulier of neem telefonisch contact met ons op. Wij nemen graag even, uiteraard vrijblijvend, met u de mogelijkheden door en denken graag met u mee.