Sloopbedrijf Friesland

Sloopbedrijf Friesland

Sloopbedrijf Friesland? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Sloopbedrijf Friesland

Wilt u dat uw sloopklus in Friesland wordt uitgevoerd door een bedrijf met veel kennis en ervaring binnen een breed scala aan sloopwerkzaamheden? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. Bij JB Slooptechniek kunt u terecht voor zowel kleine als grote sloopwerkzaamheden. Hierbij staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Zo maken wij gebruik van elektrische slooprobots en zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk materialen worden gerecycled. Sloopbedrijf Friesland? JB Slooptechniek is uw betrouwbare partner voor sloopwerkzaamheden in alle soorten en maten.

Wat voor sloopprojecten kunnen wij voor u uitvoeren?

Bij JB Slooptechniek kunt u terecht voor onder andere renovatiesloop, totaalsloop en specialistisch sloopwerk. Dit doen wij waar mogelijk met elektrische slooprobots. Voor aanvang van een sloopklus ontvangt u van ons altijd een sloopplan met risico inventarisatie. Slopen dient ten allen tijde veilig te gebeuren, dus worden de werkzaamheden zorgvuldig voorbereid. Sloopwerkzaamheden verrichten wij onder andere voor particulieren, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, overheid, industrie en zorginstellingen.

sloopbedrijf Friesland

Elektrisch slopen: wat zijn de voordelen?

Zoals al aangegeven, maken wij gebruik van elektrische slooprobots. Dit heeft meerdere voordelen. De sloopwerkzaamheden kunnen zeer precies uitgevoerd worden, de robots zijn sterk, geluids- en trillingsarm en volledig accu aangedreven. Het elektrisch slopen is dus een duurzaam alternatief voor de reguliere methoden. En doordat de robots emissiearm zijn, kunnen ze ook op plekken waar er rekening gehouden moet worden met de stikstofnormen en inpandig worden ingezet.

Contactformulier

Wilt u sloopwerkzaamheden laten verzorgen op een vakkundige wijze? En bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor uw situatie? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor uw situatie om zo een sloopplan op te stellen wat perfect bij uw situatie aansluit. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar.