Sloopbedrijf Drenthe

Sloopbedrijf Drenthe

Sloopbedrijf Drenthe? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Duurzaam slopen?

Gaat u verbouwen, dan bestaat de kans dat er eerst iets gesloopt moet worden. Daarvoor kunt u een sloopbedrijf raadplegen. Er zijn diverse sloopbedrijven die zich op een andere manier van elkaar onderscheiden. Wat J.B. Slooptechniek in Beien onderscheidt van andere bedrijven is dat wij het erg belangrijk vinden om veilig en milieuverantwoord te slopen. Nog als één van de weinige sloopbedrijven doen wij aan elektrisch slopen. Een discipline wat we volgens ons in de toekomst veel vaker zullen gaan zien. Sloopbedrijf Drenthe? JB Slooptechniek.

Wat voor sloopprojecten kunnen wij voor u uitvoeren?

U kunt bij ons terecht voor renovatiesloop, totaalsloop maar ook specialistisch sloopwerk met slooprobots. Voor aanvang van dergelijke sloopwerkzaamheden ontvangt de klant altijd een sloopplan van ons inclusief een risico inventarisatie. Omdat slopen veilig dient te gebeuren, worden onze werkzaamheden zorgvuldig uitgedacht en uitgevoerd. Wij voeren sloopwerkzaamheden uit voor particulieren, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, overheid, industrie en zorginstellingen.

sloopbedrijf drenthe

Wat zijn de voordelen?

Zoals we aangaven doen wij aan elektrisch slopen. Dit heeft vele voordelen. Naast het feit dat het beter is voor het milieu, heeft het ook een positieve invloed op uw stikstof-depositie. JB Slooptechniek maakt gebruik van aangedreven radiografisch bestuurbare slooprobots. Deze robots zijn zeer sterk, schoon en geluids- en trillingsarm en volledig accu aangedreven. Het gebruik van elektrisch materieel biedt vele voordelen. Zo is er geen sprake van uitstoot van schadelijke uitlaatgassen, is het emissievrij, geluidsarm, duurzaam, bevorderlijk voor uw stikstofdepositie-berekening en is het uiteraard milieubewust.

sloopbedrijf drenthe

Wil u informatie over sloopwerkzaamheden?

Wilt u iets laten slopen, dan kunt u contact met ons opnemen. Bent u benieuwd naar projecten welke we al uitgevoerd hebben? Dan kunt u deze bekijken op onze projecten pagina. Zo krijgt u misschien een idee over of we ook voor u iets kunnen betekenen. Wilt u vragen naar de mogelijkheden? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier of even met ons bellen.