elektrisch slopen

Elektrisch slopen | De toekomst als het om slopen gaat

Elektrisch slopen? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hiernaast uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Elektrisch slopen: de toekomst

Elektrische auto’s, elektrische fietsen, elektrische scooters. JB Slooptechniek kon natuurlijk niet achterblijven. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in elektrisch slopen. Wij maken gebruik van elektrische slooprobots, die veel voordelen met zich meebrengen. Benieuwd waarom u voor elektrisch slopen zou moeten kiezen? Lees dan nu verder.

Groen slopen

Slopen, iedereen kent het stereotypische beeld wel. Grote, lawaaierige machines die je op een afstandje al kunt ruiken. Trillingen door het hele gebouw en één grote stofbende! Een plaatje wat best in de buurt komt, maar niet wanneer het gaat om elektrisch slopen. JB Slooptechniek maakt gebruik van slooprobots die een wereld van verschil zijn met de traditionele machines die gebruikt worden bij sloopwerkzaamheden. Deze robots zijn geluids- en trillingsarm, waardoor alleen het vallende puin geluid zal veroorzaken. Ook stoten deze robots geen schadelijke uitlaatgassen uit en zijn ze emissiearm. Ook zijn ze stikstofvrij. De robots worden aangedreven door een accu.

elektrisch slopen

Wat voor projecten doet JB Slooptechniek zoal?

Wij zijn werkzaam in de renovatiesloop, totaalsloop en specialistisch inpandig sloopwerk. U kunt bij ons terecht als particulier en als bedrijf. Van kleine tot grote sloopwerkzaamheden. Wij kunnen u altijd een gepaste oplossing bieden. Naast sloopwerkzaamheden voeren wij ook andere werkzaamheden uit. Zo doen wij ook aan asbestsanering, grondverzet, boor- en zaagwerkzaamheden en koppensnellen. JB Slooptechniek heeft al jarenlange ervaring in deze werkzaamheden en plaatst dan ook regelmatig projecten op de website. Bent u benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan eens een kijkje tussen de projecten.

Elektrisch slopen | De toekomst als het om slopen gaat

Wie is JB Slooptechniek?

De directeur Jan Jonker is al ruim 30 jaar actief in de sloop- en asbestbranche. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander projecten met succes uit te voeren en te begeleiden. Hierdoor weten wij ook als geen ander dat er uit een sloopproject soms meer te halen valt dan in eerste instantie gedacht werd. Zo kijken wij altijd naar de mogelijkheden voor hergebruik van vrijkomende materialen maar ook grondstoffen.

Bent u nieuwsgierig naar of we u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier of vind hier onze gegevens.