duurzaam slopen

Duurzaam slopen

Duurzaam slopen? Dan bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. JB Slooptechniek biedt u de volgende voordelen

  • VCA** 2017/6.0 gecertificeerd
  • Gebruik van hypermoderne slooprobots
  • Emissiearm slopen
  • Minimale overlast voor omgeving
  • Flexibele aanpak

Laat hier uw gegevens achter en ontvang geheel vrijblijvend meer informatie.

Duurzaam slopen | Voor een toekomst zonder bouwafval

Voor sloopwerkzaamheden bent u bij JB Slooptechniek aan het juiste adres. Wij voeren de sloopwerkzaamheden op vakkundige wijze uit. Daarnaast hebben wij veel kennis op het gebied van slopen op duurzame wijze. Sloopwerkzaamheden voeren wij waar mogelijk uit met een elektrische slooprobot. Daarnaast zorgen wij ervoor dat materialen zoveel als mogelijk hergebruikt worden. Om duurzaam slopen mogelijk te maken, is het belangrijk dat er voldoende tijd beschikbaar is om herbruikbare grondstoffen te demonteren. Dit verhoogt de kans op milieuwinst. Duurzaam slopen? JB Slooptechniek staat voor u klaar.

Voor wat voor projecten is JB Slooptechniek actief?

JB Slooptechniek kan zowel renovatiesloop, totaalsloop als inpandig sloopwerk voor u verzorgen. Voor zowel grote als kleine opdrachtgevers hebben wij naar volle tevredenheid sloopwerkzaamheden mogen uitvoeren. JB Slooptechniek is actief in met name Noord-Nederland, maar ook in andere delen van Nederland kunnen wij in overleg slopen op duurzame wijze voor u verzorgen. Kortom, wat voor sloopopdracht u ook heeft, u kunt ermee terecht bij JB Slooptechniek.

Voordat wij beginnen met het duurzaam slopen, ontvangt u vooraf altijd een risico inventarisatie van ons. Hierin worden alle veiligheid- en milieuaspecten behandeld. Tevens voldoet dit sloopplan aan onze VCA**2017/6.0 richtlijnen.

duurzaam slopen

Over slopen op duurzame wijze

Om duurzaam slopen mogelijk te maken, wordt tijdens de uitvoeringsfase bij zowel renovatiesloop als totaalsoop eerst het pand of bouwdeel van top tot teen gestript/ontmanteld. Hierbij worden zaken als het interieur, keukens, deuren, trappen, houten balklagen, dakpannen en het dakbeschot vakkundig verwijderd zodat deze direct kunnen worden hergebruikt. Materialen die niet geschikt zijn voor direct hergebruik, worden gesorteerd en afgevoerd door een erkend recyclebedrijf. Beton en steen worden door ons afgevoerd naar een erkende puinrecyclingsinstallatie, waar het gereed gemaakt wordt voor hergebruik in de beton- en wegenbouw. Zo dragen wij bij aan een hoge milieuwinst en maken wij slopen op duurzame wijze mogelijk.

duurzaam slopen

JB Slooptechniek?

Bent u benieuwd wat JB Slooptechniek in uw situatie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. wij adviseren u graag en geheel vrijblijvend over wat voor uw situatie de meest geschikte aanpak is.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over duurzaam slopen